Jeannette hylder mangfoldigheden
Vi har som mennesker så forskelligt potentiale, hver person har jo sin helt egen DNA. Vi er nødt til at acceptere det potentiale vi har, fortæller Jeannette Johnsen, som er Body SDS terapeut. Hos Jeannette er det hele menneske i fokus, nemlig både det fysiske, det psykiske og alt det andet. Læs hele artiklen på   Faxenyt.dk 


Jeg har simpelthen været så heldig at få lov til at prøve en BARS behandling hos Jeannette. Det var virkelig fantastisk at prøve.
Det behandlingen gør er, at hjælpe med at gå ind og “afprogrammere” gamle “installationer” der ikke rigtigt er gavnlige længere. (Mønstre, overbevisninger, vaner og den slags)
Jeg kunne mærke sådan en intens nærmest “elektrisk” spænding i hovedet mens det stod på (Det gjorde ikke ondt!).
Efter behandlingen kunne Jeannette fortælle mig, hvor hun kunne mærke at mine største udfordringer var, og hun ramte seriøst meget plet. RET interessant, så kan jeg varmt anbefale at prøve det. Jeg giver i hvert fald mine varmeste anbefalinger med på vejen!
Hannah Paludan Kristensen
Alle burde have en Jeannette. Jeg har gået og været stresset af forskellige årsager og valgte at få en Bars behandling. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv længe. Efter en behandling, er der faldet ro på mine tanker, og mit velvære i kroppen, er blevet markant bedre. Jeg har for første gang i længere tid følt overskud. Jeg har levet i stedet for kun at overleve. Tak til Jeannette. Jeg kommer helt sikkert tilbage.
Nynne Jacobsen
Med åbent sind og åbne arme bliver man taget imod af Jeannette, hvorefter en energi af ro og tryghed flyver rundt i hendes klinik og rammer én. En fantastisk behagelig behandling, som jeg vil anbefale til dem af jer, der ønsker at gøre noget godt for jer selv, fysisk og mentalt.  Man møder spændt op, men går roligt der fra, igen både fysisk og mentalt. KAN KLART ANBEFALES. 
Sebastian Engtofte

En ret fantastisk, næsten “ud af kroppen” oplevelse (ind i kroppen oplevelse er måske mere rammende)
Forårsrengøring af både sjæl, sind og krop. Håber alle vil give sig selv den gave at prøve…  Alle mine bedste anbefalinger.                 Michella Tine Rasmussen

Jeg så en annonce for Body sds massage og kom til Jeannette. For mig var det en rigtig god oplevelse. Vi talte om MIG som en hel person og de ting, jeg kan have brug for at være opmærksom på. Jeg oplevede, at jeg i den grad blev renset igennem og tanket op. Jeg fik en endnu bedre kropsbevidsthed og en meget bedre vejrtrækning, hvilke jeg daglig har glæde af. Jeg kan i den grad anbefale Jeannette, som Body sds terapeut.

Kirsten Lange

I forhold til almindelig traditionel massage, giver Body SDS massage en oplevelse af at få løsnet op i hele kroppen. Efter gentagende behandlinger har jeg også oplevet, at det ikke kun er fysisk jeg er løsnet op men også psykisk. Ingen andre behandlingsformer har nogensinde givet mig en oplevelse af, at blive behandlet som en helhed. Jeg er efter behandlingerne også blevet meget bedre til at forstå sammenhængen mellem mit hoved og krop og således forstår jeg at behandle mig selv bedre. Jeg oplever en generel forbedring i hele min krop og mit humør. Jeg anbefaler således meget gerne massageformen, men i særdeleshed også Jeannette, fordi hun forstår at få mig til at føle mig velkommen og give mig plads til at være mig. Hun er meget professionel i sit møde med en klient med alle slags problematikker.

Lars Jensen

Jeg er en kvinde på 58 år med et par småoperationer, hovedpine i mange år, ryg- og diskusproblemer og slidgigtproblemer. Efter et trafikuheld blev jeg af mit forsikringsselskab sendt til Body SDS behandlinger for piskesmæld. Behandlingerne hjalp mig så meget, at jeg 1½ år efter sammenstødet af speciallæge på Rigshospitalet blev konstateret helt rask. Jeg oplever, at behandlingerne har opløst mange gamle spændinger i musklerne, løsnet i stive led, givet mig en meget bedre fordøjelse, en bedre cirkulation og dermed bedre udrensning i kroppen. Min hovedpiner/migræner, som har fulgt mig fra 10 års alderen er helt væk. Det bedste er imidlertid, at min slidgigt er i kraftig tilbagegang. Jeg kan nu bevæge mig normalt på trods af de slidgigtskrystalisseringer, som er påvist med røntgen. Jeg giver derfor body-sds massage og træning min allervarmeste anbefaling. Og jeg vidregiver også gerne mundtlige “vidneudsagn”, hvis det ønskes!

Inger Maaløe