Mit møde med kropsterapi starter, da jeg får en skulderskade efter for mange års arbejde ved computer og strenge deadlines, som altid blev ændret. Ved et tilfælde bliver jeg anbefalet at prøve Body sds grundtræning og finder den vej til kropsterapi. Efter 3 behandlinger med kropsterapi kan jeg igen bruge min skadede og opererede arm og så er jeg solgt. Jeg starter derfor på Body sds uddannelsen i 2008 og har lige siden videreuddannet mig indenfor behandlingsmetoder, som kan hjælpe det HELE menneske. Body sds uddannelsen indeholder udover behandling og træning også anatomi, fysiologi og sygdomslærer, kost- og ernæringslære, faste, meridianlære, zoneterapi, meditation og lymfe drænage.

Udover at behandle i min private klinik, kommer jeg gerne ud i virksomheder og behandler medarbejdere i arbejdstiden. Vi laver en virksomhedsaftale, hvor vi aftaler bl.a. længde pr. behandling, pris og hvor behandlingen kan foregå.
Hvis samtlige medarbejdere tilbydes massage, er det fuldt fradragsberettiget for virksomheden.

Access Bars behandling er også en stor fordel for dine medarbejdere til at reducere stress, øge produktiviteten og skabe øget begejstring, bedre problemløsning og kreativitet med projekter samtidig med et forbedret teamwork.

Jeg underviser desuden kommende kropsterapeuter på Totum skolen i København