skrevet by on Oct 13, 2013 in Artikler |

Kære alle,

 

BODY SDS og MIGRÆNE

Jeg har nu gennem nogle år behandlet mange mennesker med migræne, som kommer til mig i desperation og med et sidste håb om hjælp udover medicin. Migræne forringer livskvaliteten, giver dårligt humør og mange er bange for at påvirke deres omgivelser både i form af sygefravær og irritation i familien.

Jeg oplever typisk to typer af klienter: Der er dem der skal have omkring 5 behandlinger, så er migrænen væk eller antallet af anfald er faldet til et udholdeligt niveau og dem der skal have 5-7 behandlinger relativt hurtigt efter hinanden, men som bliver nødt til at fortsætte behandlingerne med 1-2 måneders mellemrum for at holde det nede. Det er vigtigt, at der i starten ikke går for lang tid mellem behandlingerne ellers tabes effekten.

Body sds massage er en meget effektiv behandling for migræne. Jeg oplever rigtig stor succes med at gøre klienter helt smertefri eller mindske deres migræne i antal anfald og styrke. Kombinationen af dybdegående massage og mobiliserende ledfrigørelse har rigtig stor effekt og varig virkning.

Der er også hjælp at hente fra andre kanter. De som har migræne ved, at der er forskellige ting, som kan udløse anfaldene, f.eks. madvarer, p-piller, træthed, stress og vrede. Ved at kortlægge sine migrænetriggere kan man forbedre sit liv væsentlig, når man undgår de fødevarer eller ting der udløser det. Se f.eks. google om “migrænetriggere”, hvor der b.la. er en opskrift på at finde sine triggere.

Desuden har motion vist positiv effekt på migræne i form af færre og mildere anfald. Migrænikere har øget risiko for forhøjet kolesterolindhold og risiko for blodpropper. Medicinen Triptanerne trækker blodkar i hjernen og hjertet sammen, så har man forsnævrede blodkar allerede, kan man ikke tage medicinen. Se vedhæftede filerne “Motion og migræne”

 

VINDERNE AF EN GRATIS BEHANDLING PÅ HASLEV KULTURNAT

De 2 vindere af konkurrencen på kulturnatten er nu fundet og de heldige er: Melanie Stougaard og Søren Pretzer. Tillykke med præmien!

 

SUNDHEDSHUSET

Der er nu kommet fin gang i Haslev nye sundhedshus. I huset kan du få hjælp af diætist, fodterapeut, Body SDS terapeut, spinal release terapeut, fysioterapeut, sportsmassør.

Kig indenfor og så kan vi over en kop kaffe få en snak om, hvad vi kan gøre for dig.

 

Hav et skønt efterår!!