skrevet by on Apr 24, 2013 in Artikler |

Kære Alle,

Behandling

Nu er der rigtig kommet solskin over Danmark og de fleste af os er ved at komme ud af vores vinterhi. Måske syntes du, at kroppen er lidt træt og du kan ikke rigtig komme i gang. Så kig forbi til en Body SDS behandling og bliv løsnet helt op. Jeg tilbyder klippekort til behandlinger. 1 behandling koster 550 kr., 5 klip koster 2625,- – du sparer 125 kr og 10 klip koster 5000,- – du sparer 550 kr. Ring – så får vi en snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig videre.  Du kan også læse mere på www.kropsterapeutjj.dk

Lørdagstræning

Efter ønske fra fitness centret – RenFysik i Haslev – starter jeg hold hos dem lørdag d. 11. maj. Holdet fortsætter til slutningen af juni, hvor en velfortjent ferie venter alle. Har du lyst til at prøve, hvad Body SDS træning er og hvad den kan hjælpe dig med, så mød op og prøv det. Det skal opleves!  Vi starter kl. 10.30 og træningen er ca. 2 timer! Kontakt Ren Fysik – Jesper Cramer på 5621 4690 eller 2310 4690 og hør nærmere om priser og tilmelding. Vi ses!

Ledreborg livstilsmesse

I perioden 17 – 20 maj er det livstilsmesse på Ledreborg slot. På messen kan du møde mig og mit netværk på Kropsterapeuternes stand, hvor der bl.a. vil blive tilbudt prøvebehandlinger. Messen er fyldt med alt godt til os mennesker og ligger desuden i fantastiske omgivelser. En god ide er at medbringe madkurv og nyde en lur på langs i parken.

Hav et fortsat rigtig dejligt forår.

De varmeste hilsner

Jeannette