Kropsterapi behandling

En behandling består af en helkropsmassage – der med helt specielle massage-teknikker,indføling og ledfrigørelse afhjælper fysiske og følelsesmæssige problemer. Den unikke massage løsner hele kroppen for spændinger, og du bliver i stand til at mærke, hvor og hvornår din krop spænder op. Derved kan du selv begynde at forebygge smerter og skader.

Selve behandlingen består af en pulserende massage som frigør spændinger, åbner til lymfesystemet og skaber gennemstrømning i hele kroppen, så affaldsstoffer kommer ud af kroppen. I behandlingen bruges der også ledfrigørelse, som kan genskabe leddenes bevægelighed.

Vi starter forløbet med en samtale, hvori aktuelle og tidligere fysiske og/eller psykiske problemer afdækkes. Så går jeg i gang med selve massagen, som er en helkropsmassage. Undervejs er der bl.a. fokus på vejrtrækningen, som er en vigtig del af behandlingen, da spændinger slipper lettere med det rigtige åndedræt.

Behandlingen henvender sig til alle mennesker, også gravide og børn. Denne særlige behandlingsform har gavnlig effekt på mange konkrete sygdomme og ubalancer.

Behandlingen kan afhjælpe bl.a.

Muskelsmerter

Ryg og nakkeproblemer

Musearm

Hudproblemer

Hævede ben

Mave – og tarm problemer

Træthedsproblemer

Stress

Iskias problemer

Hovedpine / Migræne

Gigt

Sportsskader

Access Bars behandling

Access Bars er 32 forskellige energipunkter som løber igennem og rundt om hovedet. En Bar er en energibane mellem to punkter, som er forbundet med nogle centre i vores hjerne, som gemmer/lagre på forskellige områder af livet. Ved meget let og blid berøring aktiveres disse punkter (lagre). Derved løber der energi igennem dem, som frigør de begrænsende tankemønstre og overbevisninger og som står i vejen for det liv du ønsker dig. Det kan sammenlignes med en computer, som har fået virus, BARS er det samme som at køre et antivirus program, som fjerne vira. BARS teknik værktøjet kan gøre, at du kan leve et nærværende liv og leve i nuet.
En behandling foregår ved, at du ligger på en massagebriks fuldt påklædt. Du bliver berørt meget blidt på Bars-punkterne på hovedet og herved frigøres energi. Det er meget afslappende og du kan komme ind i en dyb tilstand af stilhed og kan føles, som om du har fået et power nap. Den kan gentages, så ofte som du ønsker det. Behandlingen kan forløse og gøre at du slipper overbevisninger omkring disse områder af dit liv: Vrede, penge, kontrol, krop, seksualitet, sorg, healing, kreativitet, fred & ro, glæde, alderdom, håb, magt, håb & drømme, kommunikation, kreativitet, venlighed og taknemmelighed.
I gennem vores liv i såvel barndom, ungdom og som voksen har vi lært og fået mange `sandheder´, som vi har integreret naturligt som værende vores egen sandhed. Men disse `sandheder´ kan give os forhindringer gennem hele livet og begrænse os. Access BARS hjælper dig med at rydde op og slette de `sandheder´, som er gemt på dit indre lager. Det hjælper dig med at finde ind til din egen unikke kerne/essens og sandhed. Dette gør det lettere for dig at tage imod nye valg og muligheder, samt at udfolde dit fulde potentiale.

Fordelene ved en Bars behandling er

Hurtig restitution efter skade eller sygdom

Mere energi

Frigørelse af spændinger

Total afspænding

Mere lethed

Problemstillinger med mennesker eller situationer, som tidligere har skabt problemer for dig opløses

Forbedret søvn

Depression og modløshed forsvinder

Coaching

Igennem et coaching forløb bliver du styrket og motiveret til at nå dine mål og kan dermed fremelske et større fremtidigt potentiale hos dig selv. Forløbet tilpasses dit behov og undervejs laver vi aftaler og udarbejder en plan, som er et værdifuldt redskab til at nå det du gerne vil.

Så hvis du ønsker at lære at se nye muligheder i stedet for begrænsninger, lære at formulere og forfølge dine drømme, visioner og mål og lære at omsætte disse mål, værdier og overbevisninger til nye kompetencer, adfærd og resultater, så er coaching måske noget for dig.