• Filosofien
    bag alle mine behandlinger er,
    at hjælpe det HELE menneske

Kropsterapi

er en helkropsmassage med helt specielle massageteknikker, indføling og ledfrigørelse, som afhjælper fysiske og følelsesmæssige problemstillinger. Den unikke massage løsner hele kroppen for spændinger og gør dig i stand til selv at mærke, hvor og hvornår du spænder og det gør dig løbende mere kropsbevidst, så du selv bliver i stand til at forebygge smerter og skader.

Den pulserende massage frigør spændinger, åbner til lymfesystemet og skabet gennemstrømning i hele kroppen, så affaldsstoffer kommer ud af din krop. Led frigørelsen genskaber leddenes bevægelighed.
Vi starter behandlingen med en samtale, hvori aktuelle og tidligere fysiske og/eller psykiske problemstillinger afdækkes. Undervejs er der også fokus på vejrtræningen, som er en vigtig del af behandlingen, da spændinger letter slipper sit tage i kroppen med det rigtige åndedræt.
Denne behandlingsform har gavnlig effekt på mange konkrete sygdomme og ubalancer.

Muskelsmerter, ryg og nakke problemer, musearm, hud problemer, mave- og tarmproblemer, træthed, udbrændt hed og stress, iskias problemer, hovedpine og migræne, gigt og sportsskader

Access Bars

Access Bars er 32 forskellige energipunkter som løber igennem og rundt om hovedet. En Bar er en energibane mellem to punkter, som er forbundet med nogle centre i vores hjerne, som gemmer/lagre på forskellige områder af livet. Ved meget let og blid berøring aktiveres disse punkter (lagre). Derved løber der energi igennem dem, som frigør de begrænsende tankemønstre og overbevisninger og som står i vejen for det liv du ønsker dig. Det kan sammenlignes med en computer, som har fået virus, BARS er det samme som at køre et antivirus program, som fjerne vira. BARS teknik værktøjet kan gøre, at du kan leve et nærværende liv og leve i nuet.
En behandling foregår ved, at du ligger på en massagebriks fuldt påklædt. Du bliver berørt meget blidt på Bars-punkterne på hovedet og herved frigøres energi. Det er meget afslappende og du kan komme ind i en dyb tilstand af stilhed og kan føles, som om du har fået et power nap. Den kan gentages, så ofte som du ønsker det. Behandlingen kan forløse og gøre at du slipper overbevisninger omkring disse områder af dit liv: Vrede, penge, kontrol, krop, seksualitet, sorg, healing, kreativitet, fred & ro, glæde, alderdom, håb, magt, håb & drømme, kommunikation, kreativitet, venlighed og taknemmelighed.
I gennem vores liv i såvel barndom, ungdom og som voksen har vi lært og fået mange `sandheder´, som vi har integreret naturligt som værende vores egen sandhed. Men disse `sandheder´ kan give os forhindringer gennem hele livet og begrænse os. Access BARS hjælper dig med at rydde op og slette de `sandheder´, som er gemt på dit indre lager. Det hjælper dig med at finde ind til din egen unikke kerne/essens og sandhed. Dette gør det lettere for dig at tage imod nye valg og muligheder, samt at udfolde dit fulde potentiale.

Fordelene ved en Bars behandling er
Hurtig restitution efter skade eller sygdom
Mere energi
Frigørelse af spændinger
Total afspænding
Mere lethed
Problemstillinger med mennesker eller situationer, som tidligere har skabt problemer for dig opløses
Forbedret søvn
Depression og modløshed forsvinder

Coaching

Igennem et coaching forløb bliver du styrket og motiveret til at nå dine mål og kan dermed fremelske et større fremtidigt potentiale hos dig selv. Forløbet tilpasses dit behov og undervejs laver vi aftaler og udarbejder en plan, som er et værdifuldt redskab til at nå det du gerne vil.

Så hvis du ønsker at lære at se nye muligheder i stedet for begrænsninger, lære at formulere og forfølge dine drømme, visioner og mål og lære at omsætte disse mål, værdier og overbevisninger til nye kompetencer, adfærd og resultater, så er coaching måske noget for dig.