Kommende kurser/foredrag/workshops – bookes direkte til Jeannette tlf. 2924 7803 eller på AOF og LOF hjemmeside, hvor du også kan finde flere informationer.

Access Bars kursus 

Jeg afholder næste Access Bars kursus d. 25.8 2019. Og den 23.11 i AOF, Haslev. kl. 9.00 – 17.00.

Access Bars kursus – oplev det selv og lær at give en behandling, som afspænder hele krop og sind. Hvad hvis livet bare er at være let og være afspændt i krop og sind?
På sidste kursus oplevede alle deltager lige præcis det. Man kan gå ind i alt i livet med en let og sjov tilgang og få så meget mere ud af sit liv. En af deltagerne sagde om det at give og modtage BARS – ” er det virkelig bare så let, at få så meget”. Og svaret er enkelt – JA.
Access BARS behandling giver så meget mere lethed og glæde i dit liv. Du kommer helt ned i gear med denne behandling og går derfra med overskud, lethed og indre ro – til at klare ALT der måtte komme. Denne behandlingsform lærer dig, at blive i dig og hos dig selv. Så du ikke bliver fanget i andres energi og dermed bliver drænet.
Så har du lyst til at give dig selv den fantastiske gave, det er at give og modtage BARS – så tilmeld dig til dette kursus.

Access Bars er en behandlingsform, som er udviklet af Access Conciousness. Bars er 32 punkter på hovedet, som – når de berøres blidt – afspænder både krop og sind. Berøring på disse punkter sletter så og sige de holdninger og overbevisninger, som begrænser dig og afholder dig fra at udnytte dit potentiale fuldt ud. Med BARS får du større bevidsthed til at være til stede i nuet, ro og klarhed til at træffe valg, stoppet tankemylder, bedre søvn og meget mindre angst. BARS afhjælper bl.a. også angst, raskløshed, stress og ADHD. På denne dag vil du lære alt om, hvad Access BARS er og hvordan du giver behandling. Samtidig vil du selv modtage 2 behandlinger. Du vil modtage en dansk manual, som vil blive grundig gennemgået. Der vil blive serveret snacks og drikkevarer. Access Bars er udviklet af Access Consciousness, USA. Pris 2250 kr.

Underviser: Jeannette Johnsen, Kropsterapeut udd. v/ Body sds, Passusego og Access Consciousness, 29247803. Mail: Jeannette@kropsterapeutjj.dk.

Åndedræts workshop gennem AOF østsjælland

Faxe 7.9 2019, Stevns 5.10 2019, Vordingborg 28.9 2019, Haslev 9.11 2019, Præstø 25.1 2020. Varighed 4 timer.

  • Træn dit åndedræt og få større kontakt med din krop.

Fokus på en optimal vejrtrækning har stor indflydelse på alt i dit liv. Kom og bliv inspireret til at bruge dit åndedræt til optimering i din træning, dit arbejdsliv   – ja i hele dit liv og få værktøj til hvordan alt i dit liv kan være LET. Dagen byder på fysisk og psykisk indblik i, hvorfor åndedrættet er så vigtigt, du vil opleve hvor meget mere du og din krop er og få indblik i hvilke enorme muligheder, der åbner sig op med større bevidsthed. Du vil lære øvelser og åndedræts meditation og få de bedste værktøjer med hjem til, hvordan du kan få en lettere hverdag. Pris 500 kr.

Workshoppen afholdes af Ditte Lykke Larsen, BARS terapeut udd. v/ Access Consciousness, tlf. 24461999.  og Jeannette Johnsen, Kropsterapeut udd. v/ Body sds, Passusego og Access Consciousness, tlf. 29247803. Mail: Jeannette@kropsterapeutjj.dk.

Åndedræts meditation kursus gennem AOF østsjælland

Åndedrætstræning med kroppens 7 centre.  Start 8.10 2019 og 14.1 2020. 10 x 1 time.

De fleste mennesker trækker vejret omkring 20.000 gange om dagen og det er for de fleste for meget. Mennesket ville få det meget bedre, hvis det var færre gange – ca. 6-8 gange i minuttet. Da vi jo trækker vejret automatisk glemmer de fleste, at de selv kan styre deres åndedræt og ved at være bevidst derom, kan få det så meget bedre i både kroppen og sind. Jeg tilbyder en meditation, som lærer dig at få hele kroppen afspændt på 30 minutter og samtidig giver dig større forståelse for hele din krop og de signaler og symptomer den sender dig. Åndedrætsmeditationen består af en kort introduktion til de 7 centre i kroppen, som hver har forbindelse til sine forskellige dele af kroppen, f.eks. organer og lymfe. De 7 centre er for åndedrætsmeditation: Rodcentret, Haracentret, Solarplexuscentret, Hjertecentret, Halscentret, Næse-pandecentret og kronecentret. Alle kan få noget ud af at rette større opmærksomhed på et bedre åndedræt. Materiale udleveres ved kursusstart.

Underviser: Jeannette Johnsen, Kropsterapeut udd. v/ Body sds, Passusego og Access Consciousness, 29247803. Mail: Jeannette@kropsterapeutjj.dk.

Krop og livstil – afholdes af LOF, Haslev

Start 11.9 2019 – 10 x 1½ time.

Krop og livstilsændringer – jamen hvordan gør jeg…  Få genskabt balance og hele dig tanket op med ny energi!

Kunne du tænke dig, at lære dig selv bedre at kende, som det HELE menneske du er? Så meld dig på vores nye kursus om krop, sind og energien deri. Det skal være sjovt og let at være menneske og dette kursus giver dig værktøj til at styrke både din krop og dit sind. Så du altid kan finde sammenhæng, flow, styrke og balance. Kom og deltag på dette hold, hvor vi gennemgår hele kroppen fra top til tå med focus på den holistiske tankegang. Du vil lære om, hvordan hele kroppen er din værktøjskasse, hvori du vil kunne finde DINE svar på alt, hvad du har brug for. Det handler om, at skabe bevidsthed om alt uden at dømme. Det er villigheden og kapaciteten til at være fuldstændig bevidst og fuldstændig tilstede på alle områder af dit liv. Din evne til hele tiden at blive opmærksom på flere muligheder og flere valg vil blive kraftigt udvidet.

Kurset består af 10 gang 1½ times undervisning med praktiske øvelser og ”værktøjskasser” du kan plukke frit fra. Og så vi sikre at de nye værktøjer kan anvendes let, når du går hjem. Vi kommer ind på det hele menneske fysisk som psykisk, åndedrættet og mindfuldness med øvelser i praksis, kost og motion med øvelser i praksis, sammenhæng mellem krop, sind og energi. Og vi afslutter med individuel opfølgning og målsætning.

Medbring tæppe og vand. Pris 720 kr.

Underviser: Jeannette Johnsen, Kropsterapeut udd. v/ Body sds, Passusego og Access Consciousness, 29247803. Mail: Jeannette@kropsterapeutjj.dk.

Alle foredrag kan også bookes til din forening eller på dit arbejde.